Берза, берзи денес
Акции на 71229 компании во реално време.
Берза, берзи денес

Берзански цитати

Берзански цитати онлајн

Берза цитати историја

Капитализација на берзата

Берза Дивиденда

Добивка од акции на компанијата

Финансиски извештаи

Рејтинг акции на компании. Каде да инвестирате пари?

Историјат на цените на акциите Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. за 2017

Цена на акциитеPlastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира шема во 2017. Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.  Историја на вредност во Турција Турска нова лира за 2017.
Додај во додатоци
Додадено во додатоци

Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. размена на акции во Турција Турска нова лира  Цена историја, шема за 2017

Историјата на цената на акциите за кој било датум и за секоја година можете да ја најдете со нас. Целокупната историја на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цената на акциите во Турција Турска нова лира за секоја година. Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. историја за кој било датум. Историјата на цената на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира од 2014 година до 2024 за секоја година. Цената на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира од 2014 година до 2024 се прикажани овде.

Цитатите на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. на 2017 година се сменија на +10.41%. Најниската цена на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. на 2017 година изнесува 2.53 Турција Турска нова лира. Најголемата вредност на акциите на PKART.IS на 2017 година изнесува 3.31 Турција Турска нова лира.

Прикажи:
На

Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. Турција Турска нова лира  Историја на вредност

Графикот на историјата на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цената на акциите во Турција Турска нова лира ги прикажува сите понуди во изминатите 5 години. Историјата на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. на табелата е на нашата веб-страница. Бесплатна графичка приказна за историјата на цената на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира во текот на изминатата година. За да ја дознаете точната стапка на залихите за изминатата година, погледнете во графиконот на историјата на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цената на акциите во Турција Турска нова лира Користете ги упатствата со алатки на графиконот на историјата на цитатите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира.

 
Датум Курсот
Декември 2017 Од 2.97 На 2.97 TRY
Ноември 2017 Од 2.89 На 2.89 TRY
Октомври 2017 Од 2.69 На 2.69 TRY
Септември 2017 Од 2.81 На 2.81 TRY
Август 2017 Од 2.7 На 2.7 TRY
Јули 2017 Од 2.92 На 2.92 TRY
Јуни 2017 Од 3.31 На 3.31 TRY
мај 2017 Од 3.07 На 3.07 TRY
Април 2017 Од 2.8 На 2.8 TRY
Март 2017 Од 2.66 На 2.66 TRY
Февруари 2017 Од 2.53 На 2.53 TRY
Јануари 2017 Од 2.69 На 2.69 TRY

Цената на акциите Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.

Финансии Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.

Историјата на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цената на акциите во Турција Турска нова лира цената е достапна во табелата за секоја година од 2014 година. Историјата на цената на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира се на табелата за секоја година. Табелата со историја на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цената на акциите може да ја видите од 2014 година на веб-страницата. За да видите Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цитати во Турција Турска нова лира за 2017 за секој месец, кликнете на врската 2017 во табелата на години. Историјата на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. цената на акциите за која било избрана година е достапна бесплатно ако кликнете на врската на годината во табелата за историја на понуда.

Промената во цената на акциите во текот на долг временски период е јасно видлива на нашата страница за историјата на цената на акциите. Проценете колку е променет износот на акции во текот на една година, 2 години или 5 години. Погледнете ја табелата со понуди за долго време. Подемот и падот на акциите Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира од 2014 година. На нашата страница има историја на стапките на сите котирани акции во која било валута.

Во нашата база на податоци можете да ја видите историјата на кој било берзански акции во која било валута изминатите години. Интернет-историјата на цитати на една берзанска понуда во која било валута за сите години е тука. Акции на акции во минатото, за секоја година. Кликнете на годината во табелата за да ја дознаете историјата на цената на акциите на Plastikkart Akilli Kart Iletisim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S. во Турција Турска нова лира.