Берза, берзи денес
Акции на 71229 компании во реално време.
Берза, берзи денес

Берзански цитати

Берзански цитати онлајн

Берза цитати историја

Капитализација на берзата

Берза Дивиденда

Добивка од акции на компанијата

Финансиски извештаи

Рејтинг акции на компании. Каде да инвестирате пари?

Историјат на цените на акциите CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII за 2016

Цена на акциитеCSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал шема во 2016. CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII  Историја на вредност во Бразил Бразилски реал за 2016.
Додај во додатоци
Додадено во додатоци

CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII размена на акции во Бразил Бразилски реал  Цена историја, шема за 2016

Можете да ја дознаете историјата на понудите на акции на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал тука за секоја година и за различен период. База на податоци за сите цени на акциите за сите години на Интернет. CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII историја за кој било датум. Историјата на цената на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 е достапна на оваа страница. Сите понуди на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 се тука.

Цитатите на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII на 2016 година се сменија на +7.58%. Најниската цена на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII на 2016 година изнесува 91 Бразил Бразилски реал. Најголемата вредност на акциите на HGCR11.SA на 2016 година изнесува 100.5 Бразил Бразилски реал.

Прикажи:
На

CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII Бразил Бразилски реал  Историја на вредност

На графиконот на историјата на цената на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал, можете да ја видите долгата историја на промената на вредноста на понуда за акции. Историјата на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII на табелата е на нашата веб-страница. График на историјата на цитатите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал од 2014 година на Интернет и бесплатно. Можете да ја дознаете точната стапка CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII на табелата ако лебдите над избраниот датум. Графиконот за историја на цените на берзата има интерактивни инструкции. Лебди над графиконот.

 
Датум Курсот
Декември 2016 Од 97.9 На 100.5 BRL
Ноември 2016 Од 97 На 99 BRL
Октомври 2016 Од 96 На 99 BRL
Септември 2016 Од 95.95 На 96 BRL
Август 2016 Од 95 На 97 BRL
Јули 2016 Од 95.1 На 97 BRL
Јуни 2016 Од 96.8 На 98 BRL
мај 2016 Од 95.5 На 99.2 BRL
Април 2016 Од 95.5 На 97.5 BRL
Март 2016 Од 93.5 На 98.8 BRL
Февруари 2016 Од 92 На 95.49 BRL
Јануари 2016 Од 91 На 92.5 BRL

Цената на акциите CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII

Финансии CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII

Историјата на цената на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал се на табелата за секоја година. Табелата со историја на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII цената на акциите може да ја видите од 2014 година на веб-страницата. На оваа страница е креирана и табела преку интернет за историја на цитати на акции CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал за секоја година од 2014 година. За да видите CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII цитати во Бразил Бразилски реал за 2016 за секој месец, кликнете на врската 2016 во табелата на години. Историјата на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII цената на акциите за која било избрана година е достапна бесплатно ако кликнете на врската на годината во табелата за историја на понуда.

Промената во цената на акциите во текот на долг временски период е јасно видлива на нашата страница за историјата на цената на акциите. Промената во цената на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал за долг временски период е јасно видлива на оваа страница од историјата на цената на акциите на компанијата . Проценете колку е променет износот на акции во текот на една година, 2 години или 5 години. Погледнете ја табелата со понуди за долго време. На нашата страница има историја на стапките на сите котирани акции во која било валута.

Изберете друга понуда на акции наместо CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII за да ја дознаете историјата на нејзината цена во Бразил Бразилски реал. Бесплатна историја на понуди на сите акции котирани акции во текот на изминатите 5 години во овој дел од веб-страницата allstockstoday.com Историјата на цената на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 за секоја година. Кликнете на годината во табелата за да ја дознаете историјата на цената на акциите на CSHG Recebiveis Imobiliarios BC Fundo de Investimento Imobiliario - FII во Бразил Бразилски реал.