Берза, берзи денес
Акции на 71229 компании во реално време.
Берза, берзи денес

Берзански цитати

Берзански цитати онлајн

Берза цитати историја

Капитализација на берзата

Берза Дивиденда

Добивка од акции на компанијата

Финансиски извештаи

Рејтинг акции на компании. Каде да инвестирате пари?

Историјат на цените на акциите Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos за 2008

Цена на акциитеFinanceira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал шема во 2008. Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos  Историја на вредност во Бразил Бразилски реал за 2008.
Додај во додатоци
Додадено во додатоци

Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos размена на акции во Бразил Бразилски реал  Цена историја, шема за 2008

Историјата на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos стапки се чува на страницата за секој период од 2014 година. База на податоци за сите цени на акциите за сите години на Интернет. Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos историја за кој било датум. Историјата на цената на акциите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 е достапна на оваа страница. Сите понуди на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 се тука.

Цитатите на акциите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos на 2008 година се сменија на -40.881%. Најниската цена на акциите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos на 2008 година изнесува 1.86 Бразил Бразилски реал. Најголемата вредност на акциите на CRIV4.SA на 2008 година изнесува 3.99 Бразил Бразилски реал.

Прикажи:
На

Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos Бразил Бразилски реал  Историја на вредност

Графикот на историјата на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos цената на акциите во Бразил Бразилски реал ги прикажува сите понуди во изминатите 5 години. Можете да ја видите историјата на промените во цената на акциите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos до Бразил Бразилски реал во текот на неколку години на табелата на оваа страница. Бесплатна графичка приказна за историјата на цената на акциите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал во текот на изминатата година. Можете да ја дознаете точната стапка Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos на табелата ако лебдите над избраниот датум. За да ја дознаете точната стапка на залихите за изминатата година, погледнете во графиконот на историјата на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos цената на акциите во Бразил Бразилски реал

 
Датум Курсот
Декември 2008 Од 1.88 На 2.88 BRL
Ноември 2008 Од 1.9 На 2.28 BRL
Октомври 2008 Од 1.86 На 2.6 BRL
Септември 2008 Од 2.5 На 2.87 BRL
Август 2008 Од 1.92 На 3.11 BRL
Јули 2008 Од 2.39 На 3.26 BRL
Јуни 2008 Од 2.75 На 3.61 BRL
мај 2008 Од 3.11 На 3.48 BRL
Април 2008 Од 3.2 На 3.48 BRL
Март 2008 Од 3.16 На 3.52 BRL
Февруари 2008 Од 3.13 На 3.53 BRL
Јануари 2008 Од 3.18 На 3.99 BRL

Цената на акциите Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos

Финансии Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos

Историјата на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos цената на акциите во Бразил Бразилски реал цената е достапна во табелата за секоја година од 2014 година. Табелата со историја на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos цената на акциите може да ја видите од 2014 година на веб-страницата. На оваа страница е креирана и табела преку интернет за историја на цитати на акции Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал за секоја година од 2014 година. Месечни понуди на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал, можете да видите дали кликнете на врската на годината во табелата во историјата. Цената на акциите може да ја видите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал за секоја година и за секој месец. Кликнете на врската на годината.

Проценете колку е променет износот на акции во текот на една година, 2 години или 5 години. Погледнете ја табелата со понуди за долго време. Подемот и падот на акциите Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал од 2014 година. Долгорочната динамика на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал повеќе од една деценија е можно да се процени на оваа страница. Изберете друга понуда на акции наместо Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos за да ја дознаете историјата на нејзината цена во Бразил Бразилски реал.

Во нашата база на податоци можете да ја видите историјата на кој било берзански акции во која било валута изминатите години. Интернет-историјата на цитати на една берзанска понуда во која било валута за сите години е тука. Историјата на цената на акциите на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 за секоја година. Историјата на Financeira Alfa S.A. - Crédito, Financiamento e Investimentos цената на акциите за која било избрана година е достапна бесплатно ако кликнете на врската на годината во табелата за историја на понуда.