Берза, берзи денес
Акции на 71229 компании во реално време.
Берза, берзи денес

Берзански цитати

Берзански цитати онлајн

Берза цитати историја

Капитализација на берзата

Берза Дивиденда

Добивка од акции на компанијата

Финансиски извештаи

Рејтинг акции на компании. Каде да инвестирате пари?

Историјат на цените на акциите Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower за 2016

Цена на акциитеFundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал шема во 2016. Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower  Историја на вредност во Бразил Бразилски реал за 2016.
Додај во додатоци
Додадено во додатоци

Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower размена на акции во Бразил Бразилски реал  Цена историја, шема за 2016

Ние водиме историја на цената на сите котирани акции за секоја година. Историјата на цената на акциите за кој било датум и за секоја година можете да ја најдете со нас. Целокупната историја на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower цената на акциите во Бразил Бразилски реал за секоја година. Историјата на цената на акциите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 е достапна на оваа страница. Сите понуди на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал од 2014 година до 2024 се тука.

Цитатите на акциите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower на 2016 година се сменија на +14.63%. Најниската цена на акциите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower на 2016 година изнесува 41.82 Бразил Бразилски реал. Најголемата вредност на акциите на BBVJ11.SA на 2016 година изнесува 59 Бразил Бразилски реал.

Прикажи:
На

Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower Бразил Бразилски реал  Историја на вредност

На графиконот на историјата на цената на акциите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал, можете да ја видите долгата историја на промената на вредноста на понуда за акции. Историјата на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower на табелата е на нашата веб-страница. График на историјата на цитатите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал од 2014 година на Интернет и бесплатно. Поставете го во графиконот и видете ја точната Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower понуда на акции во Бразил Бразилски реал за избраната година. Користете ги упатствата со алатки на графиконот на историјата на цитатите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал.

 
Датум Курсот
Декември 2016 Од 55.25 На 55.99 BRL
Ноември 2016 Од 55 На 56.5 BRL
Октомври 2016 Од 56 На 59 BRL
Септември 2016 Од 55 На 56.3 BRL
Август 2016 Од 53 На 56.8 BRL
Јули 2016 Од 52.7 На 55 BRL
Јуни 2016 Од 49.5 На 52 BRL
мај 2016 Од 48 На 51 BRL
Април 2016 Од 43.1 На 48.8 BRL
Март 2016 Од 42 На 44.1 BRL
Февруари 2016 Од 41.82 На 44.99 BRL
Јануари 2016 Од 48.2 На 52 BRL

Цената на акциите Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower

Финансии Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower

Табелата со историја на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower цената на акциите може да ја видите од 2014 година на веб-страницата. На оваа страница е креирана и табела преку интернет за историја на цитати на акции Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал за секоја година од 2014 година. Историја на цената на акциите во табелата: Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower in Бразил Бразилски реал е достапна секоја година: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 година, 2020 година. Историјата на цената на акциите на секоја година со месеци е достапна со кликнување на врската на годината во табелата за историја на акции на акции. Цената на акциите може да ја видите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал за секоја година и за секој месец. Кликнете на врската на годината.

Промената во цената на акциите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал за долг временски период е јасно видлива на оваа страница од историјата на цената на акциите на компанијата . Проценете колку е променет износот на акции во текот на една година, 2 години или 5 години. Погледнете ја табелата со понуди за долго време. Подемот и падот на акциите Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал од 2014 година. На нашата страница има историја на стапките на сите котирани акции во која било валута.

Изберете друга понуда на акции наместо Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower за да ја дознаете историјата на нејзината цена во Бразил Бразилски реал. Бесплатна историја на понуди на сите акции котирани акции во текот на изминатите 5 години во овој дел од веб-страницата allstockstoday.com Акции на акции во минатото, за секоја година. Кликнете на годината во табелата за да ја дознаете историјата на цената на акциите на Fundo de Investimento Imobiliário BB Votorantim JHSF Cidade Jardim Continental Tower во Бразил Бразилски реал.