Берза, берзи денес
Акции на 71229 компании во реално време.
Берза, берзи денес

Берзански цитати

Берзански цитати онлајн

Берза цитати историја

Капитализација на берзата

Берза Дивиденда

Добивка од акции на компанијата

Финансиски извештаи

Рејтинг акции на компании. Каде да инвестирате пари?

Историјат на цените на акциите Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited за 2023

Цена на акциитеBeijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан шема во 2023. Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited  Историја на вредност во Кина Кинески јуан за 2023.
Додај во додатоци
Додадено во додатоци

Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited размена на акции во Кина Кинески јуан  Цена историја, шема за 2023

Ние водиме историја на цената на сите котирани акции за секоја година. Историјата на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited стапки се чува на страницата за секој период од 2014 година. Целокупната историја на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited цената на акциите во Кина Кинески јуан за секоја година. Сите понуди на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан од 2014 година до 2024 се тука. Бесплатна база на податоци на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited цена на акциите во Кина Кинески јуан од 2014 година до 2024 преку Интернет сега.

Цитатите на акциите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited на 2023 година се сменија на -13.357%. Најниската цена на акциите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited на 2023 година изнесува 11.93 Кина Кинески јуан. Најголемата вредност на акциите на 600860.SS на 2023 година изнесува 16.33 Кина Кинески јуан.

Прикажи:
На

Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited Кина Кинески јуан  Историја на вредност

Историјата на цената на акциите на графикот за 5 години на веб-страницата allstockstoday.com График на историјата на цитатите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан од 2014 година на Интернет и бесплатно. Бесплатна графичка приказна за историјата на цената на акциите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан во текот на изминатата година. Графиконот за историја на цените на берзата има интерактивни инструкции. Лебди над графиконот. Користете ги упатствата со алатки на графиконот на историјата на цитатите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан.

 
Датум Курсот
мај 2023 Од 12.13 На 12.13 CNY
Април 2023 Од 11.93 На 15.05 CNY
Март 2023 Од 13.5 На 15.11 CNY
Февруари 2023 Од 14.81 На 16.33 CNY
Јануари 2023 Од 14 На 14.86 CNY

Цената на акциите Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited

Финансии Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited

Историјата на цената на акциите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан се на табелата за секоја година. Овие цени на акциите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан на табелата за секоја година се бесплатни овде. На оваа страница е креирана и табела преку интернет за историја на цитати на акции Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан за секоја година од 2014 година. Историјата на цената на акциите на секоја година со месеци е достапна со кликнување на врската на годината во табелата за историја на акции на акции. Цената на акциите може да ја видите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан за секоја година и за секој месец. Кликнете на врската на годината.

Подемот и падот на акциите Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан од 2014 година. Зголемување и намалување на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited цена на акции на акции во Кина Кинески јуан секоја година за: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 година. Долгорочната динамика на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан повеќе од една деценија е можно да се процени на оваа страница. На нашата страница има историја на стапките на сите котирани акции во која било валута.

Изберете различна валута наместо Кина Кинески јуан за да ја дознаете историјата на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во оваа валута. Во нашата база на податоци можете да ја видите историјата на кој било берзански акции во која било валута изминатите години. Акции на акции во минатото, за секоја година. Кликнете на годината во табелата за да ја дознаете историјата на цената на акциите на Beijing Jingcheng Machinery Electric Company Limited во Кина Кинески јуан.